Batxillerat Internacional amb CiMs+CELLEX

Si t'agrada entendre les coses per tu mateix, sol·licita una Beca CiMs+CELLEX per estudiar el Batxillerat Internacional en l’àmbit de les Ciències i Matemàtiques.

El Batxillerat Internacional, creat a Ginebra el 1968, està homologat i reconegut per universitats de prestigi d’arreu del món. Inclou els millors plantejaments d’aprenentatge, fomenta l’esperit crític, la visió analítica i el rigor científic. Un repte personal i acadèmic, que et permetrà adquirir uns coneixements d’alt nivell, però on cal més dedicació i esforç que en el Batxillerat LOE.

A més de fer el Batxillerat LOE, i presentar-te a les Proves d’Accés a la Universitat, durant els dos anys del Batxillerat Internacional del Programa de Beques de CiMs+CELLEX, dedicaràs més hores a la física, les matemàtiques i la literatura. I a més estudiaràs Teoria del Coneixement, realitzaràs la teva pròpia monografia d’investigació i hauràs de fer activitats de creativitat, acció i servei. Pots veure aquí el Currículum. En finalitzar, també faràs els exàmens de Diploma de la International Baccalaureate Organization.

La Beca CiMs+CELLEX exigeix compromís. El compromís de l'alumne d’abordar els reptes amb il.lusió, amb voluntat de superació, sense escatimar esforços ni a renunciar davant les dificultats. Amb actitud crítica, autocrítica, proactiva i original, a treballar en equip, respecte i a esdevenir un exemple de ment oberta i honesta. El compromís dels pares, que fan el seguiment, i assumeixen la responsabilitat de l’alumne en sortir del centre escolar, a la residència i a les estades d’estiu.