Beques Ciències (Ci) Matemàtiques (Ms) CELLEX

Si et motiven les Ciències i Matemàtiques, i curses quart d’ESO, pots sol·licitar formar part del Programa CiMs-CELLEX per estudiar el BI en l’àmbit de les Ciències i Matemàtiques.

Ser seleccionat al Programa Ciències (Ci) i Matemàtiques (Ms) de CELLEX, implica gaudir d’un programa d’estudis interessant i avançat i et permet participar en les estades d’estiu de recerca en universitats i centres de recerca. La finalitat de les estades d’estiu és fomentar l’aprenentatge en un entorn científic real i estimulant.

CELLEX cobreix les despeses de matrícula, llibres i les estades d’estiu, i es podrà sol·licitar un ajut per a les despeses de les mensualitats — de centre o de residència. En cap cas un alumne seleccionat al Programa quedarà exclòs per raons econòmiques. Els casos particulars es tractaran de forma individualitzada.

Els dos centres del Programa són: Aula Escola Europea, a Barcelona, i l’Institut Jaume Vicens Vives, a Girona. Amb tradició d’oferir un nivell acadèmic exigent, estan autoritzats per la IBO (International Baccalaureate Organization) per impartir el Batxillerat Internacional.

La Fundació Privada CELLEX, creada i dirigida pel Doctor en Química Pere Mir, es dedica al mecenatge científic, especialment en medicina. Des de 2012 ofereix el Programa de Beques CiMs+CELLEX. La Beca exigeix un clar compromís per part de pares i alumnes.